Bio je najlepši pevač bivše Juge, danas izgleda OVAKO! (FOTO)

Vlado Kalember , frontmen grupe "Srebrna krila", prema mnogima bio je najlepsi pevač u bivšoj Jugoslaviji. Danas izgleda ovako.

Vlado Kalember , frontmen grupe “Srebrna krila”, prema mnogima bio je najlepsi pevač u bivšoj Jugoslaviji. Danas izgleda ovako.

Najlepši pevač bivše država prema mnogima je bio frontmen grupe Srebrna Krila. Hrvatske pop grupe “Srebrna krila” sećaju se starije ali i mlađe generacije. Pogotovo njenog frontmena, velikog zavodnika Vlade Kalembera (60). Kalember je iz dana u dan, godinama, osvajao srca žena širom bivše Jugoslavije.

Vlado Kalember je nepunih deset godina bio u braku sa 30 godina mlađom hrvatskom violončelistkinjom Anom Rucner (33), sa kojom ima sina, a koja je i danas njegova velika i jedina ljubav, iako su se razveli 2014. godine.

“Vino na usnama” se i danas rado pevuši, kao i brojni hitovi, poput “Ja nisam kockar“, “Ana“, “Otkad si otišla“…

Pevač je odnedavno aktivan na Instagramu, gde objavljuje slike sa sinom i prijateljima, fotografije sa nastupa, kako danas tako i iz mladosti, a zanimljivo je da prati samo jednu osobu – bivšu suprugu Anu.

– U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem – navela je Ana u tadašnjem saopštenju, nakon razvoda.

Rezultat slika za vlado kalember 2014
[fblike]

Komentariši

komentari