VIDEO : Ukoliko imate ovaj mobitel nikada više nećete plaćati račun za struju!

Kako izbeci placanje racuna za struju uz pomoc nokia telefona

Ruski hakeri imaju neverovatno dobar trik za izbegavanje plačanja računa za struju. Sve što vam je potrebno je jedan stari telefon za koji smo sigurni da ga bar neko od vaših poznanika ima.

Jedan neverovatni trik nam dolazi od ruskih hakera. U Ruisji je grupa tinejdžera posvetila se tome kako da prevare brojilo za struju i nikada više ne plati račun za električnu energiju. A oni su uspijeli to uz pomoć mobitela, a kada bi opisivač potrošene struje došao da prebroji kilovate, jednostavno bi mislio da u tom stanu ne živi više niko i nastavio dalje raditi svoj posao.

Ovaj trik je u mobitelu Nokia 1100 i on se u zadnjih godina jako dobor plaća. Nokia 1100 je jedan zaista nevjerovatan telefon i u skorije vrijeme je korištena kao sredstvo za skidanje novca iz bankomata.

Ono što vam je potrebno jeste stari neispravni nokia 1100 telefon, koji ćete zalijepiti sa desne strane brojila za struju i odmah primjetiti kako sat u potpunosti staje. A jeda velika napomena je da morate odljepiti mobitel prije nego što dođu da vam popišu struju.

Ispod pogledajte rezultat koji se dobija nakon što se na brojilo postave magneti iz Nokie pored brojila : 

[sociallocker][/sociallocker]

 

Komentariši

komentari